villeN 0 Posted August 22 1. Przedewszystkim dodać pare osób do Administracji. 2. Przygotować zapowiedź jakieś aktualizacji i jakaś realnie przygotować. (Np. Legenda) 3. Reklama - nawet zaproponować ludzia w grze czy ktoś by nie chciał za pare sm 4. Eventy - jakiś ox zrobić pare razy w tygodniu. Jak chcesz można coś pokminic, mogę Ci pomóc. - GM z Gladora 😉 teraz narazie gram 4fun Quote Share this post Link to post Share on other sites
CudownaPati 1 Posted August 24 OX pare razy w tygodniu? :D nie przesadzajcie już xd 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Besiem 0 Posted August 24 ja to bym zmienił delikatnie system petów, przy startowych można pasywki rozwinąć max do 10pkt, natomiast powyżej ( czyli z użyciem kd zwierzaka ) już jest wymóg aby posiadać peta z is-u 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cugger 1 Posted August 26 W dniu 24.08.2023 o 19:14, Besiem napisał: ja to bym zmienił delikatnie system petów, przy startowych można pasywki rozwinąć max do 10pkt, natomiast powyżej ( czyli z użyciem kd zwierzaka ) już jest wymóg aby posiadać peta z is-u idiotyzm 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Besiem 0 Posted August 28 W dniu 26.08.2023 o 13:00, Cugger napisał: idiotyzm idiotyzm, idealnie wpasowuje się w twoją wypowiedź w tym temacie, nic nie wnosi - zbędne, do kosza Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cugger 1 Posted September 4 W dniu 28.08.2023 o 12:27, Besiem napisał: idiotyzm, idealnie wpasowuje się w twoją wypowiedź w tym temacie, nic nie wnosi - zbędne, do kosza dodajmy jeszcze przy updacie ze jak nie masz mounta z issa to nie mozesz wbic 260 lvl tylko 259 Quote Share this post Link to post Share on other sites